Afgelopen weekend was ik in één van de modernste steden van Nederland. En daar hoort natuurlijk een passende slaapplaats bij! Daarom verbleven we in het supermoderne designhotel citizenM; een hotel naar mijn hart. Hier vind je geen zwaantjes-handdoeken op je bed, chocolaatjes op je kussen en andere overbodige luxe. Wel hebben ze veel aandacht besteed aan wat écht belangrijk is: een kingsize bed, heerlijke “verse bonen” koffie bij het ontbijt en een interieur om bij weg te dromen. En van de nieuwste high-tech snufjes op de kamer werd zelfs mijn vriend enthousiast.

Bij binnenkomst keek ik mijn ogen uit. Na een eenvoudige ‘self check-in’ van nog geen minuut zijn we eerst even de boel gaan verkennen. Wat een fantastisch interieur! De lounge op de eerste verdieping bestaat uit veel verschillende zithoekjes waar je kunt relaxen, tv-kijken of werken. Het is ruimtelijk opgezet en de sfeer is comfortabel. Je voelt je direct thuis! Er staan meerdere iMacs voor openbaar gebruik en de wifi is overal uitstekend. Ook niet onbelangrijk: de bar is 24/7 geopend voor een lekker hapje of drankje.

 

 

Kamer
Hotel citizenM richt zich op de toekomst. Ze hebben heel goed nagedacht over waar de reiziger anno 2018 behoefte aan heeft en dit zie je in alles terug. De kamers zijn niet groot maar van alle gemakken voorzien. Het belangrijkste element: een superzacht kingsize bed! Ook niet onbelangrijk: een heerlijke regendouche en grote, zachte handdoeken. Via de iPad kun je de sfeerverlichting, de gordijnen en zelfs de tv bedienen. De tv beschikt over een uitgebreid menu met een leuke selectie (nieuwe) films.

Lees meer -> Bijzondere hotels: toffe Berlijn ervaring in het Hollywood Media Hotel
Lees meer -> Boutiquehotel The Duke in het centrum van Den Bosch

 

Conclusie
Dit hotel heeft duidelijk voor ogen wat ze belangrijk vinden. Ze hebben werkelijk over elk detail nagedacht. Zowel het gave interieur als de originele teksten die je overal terug ziet; ik word er vrolijk van. Er hangt gewoon een ontzettend positieve vibe! Ze hebben hun zaakjes goed voor elkaar en hanteren een herkenbare “no-nonsense” formule. Dit werd ook bij het ontbijt duidelijk; niet te uitgebreid maar van perfecte kwaliteit. Het hotel heeft een leuke ligging, vlak naast de Markthal. Bovendien zijn er gratis fietsen beschikbaar zodat je gemakkelijk de hele stad kunt verkennen.

Ik ga zeker nog eens terug naar een citizenM hotel maar dan waarschijnlijk naar één van de andere vestigingen bijvoorbeeld in New York, Londen of Parijs.

Kan jij ook zo genieten van design hotels?
Meer info: hotel citizenM

Deel deze blog op: