Een paar maanden geleden hebben Remco en ik besloten dat we deze winter weer wat langer op reis gaan. Geen drie weken, geen drie maanden maar voor onbepaalde tijd. We hebben ons huis verkocht en Remco heeft zijn vaste baan in Nederland opgezegd. Maar voordat we vertrekken vieren we de feestdagen nog even gezellig met vrienden en familie in Nederland.

We wilden eigenlijk begin december al vertrekken maar vanwege gezondheidsredenen binnen de familie hebben we dit een paar weken uitgesteld. Gisteren hebben we de knoop toch doorgehakt en vliegtickets geboekt. Over drie weken vertrekken we!

Huis verkocht
De afgelopen weken hebben we een groot deel van onze spullen verkocht. Het huis wordt al aardig kaal! Uiteraard bewaren we wel wat persoonlijke spulletjes en de ‘basics’ slaan we op zodat we niet direct alles nieuw hoeven te kopen als we terug komen. Maar wat valt er precies onder de basics? Daar zijn we nog niet helemaal over uit en dat zorgt ook nog weleens voor een discussietje. Maar och, wat kan een mens veel spullen verzamelen in huis. Heerlijk om alles weer eens kritisch te bekijken.

Online werken
Ik werk sinds een paar jaar grotendeels online en daar ga ik in het buitenland gewoon mee verder. Ik schrijf persoonlijke reis- en lifestyleblogs op Travelgoodies en werk daarbij samen met toffe bedrijven. Dit zijn vaak commerciële opdrachten maar alleen voor bedrijven die ik écht interessant vind en volledig passen binnen het Travelgoodies concept. Daarnaast werk ik op freelance basis als content marketeer, zowel in de vorm van langdurige projecten als korte opdrachten. Ook dat blijf ik in het buitenland gewoon doen dus voor degene die denken dat wij alleen maar op het  strand gaan liggen; nee de uitdaging zit ‘m juist in mijn werk als digital nomad. Maar het liefst wel op mijn teenslippers!

Wereldse woonaccessoires: The perfect gift van Wants&Needs

Kerstcadeautjes
Nu wij midden in het ‘ontspullen proces’ zitten, slaan we de kerstboom in huis een jaartje over. Het kerstgevoel moet sowieso nog een beetje komen… Wel heb ik een gave cadeauset besteld om met kerst cadeau te geven (zie foto). Ik had deze wereldse woonaccessoires het liefst zelf gehouden maar dat heeft niet zoveel zin aangezien we vanaf volgende week homeless zijn. En Remco, mocht je tóch nog op zoek naar zijn naar een leuk kerstcadeau voor mij, het boek Backpackbestemmingen staat nog op mijn lijstje ;-).

Wat zijn jullie plannen voor de kerst?

Heb je vragen of opmerkingen over deze blog?  Laat het ons weten! Stuur een berichtje op social media of vul ons contactformulier in.

Gerelateerde berichten

Deel deze blog op: