Wow bedankt voor alle leuke reacties. De SinterKAASletters vallen in de smaak!

De boeren kaasletter is gewonnen door: Annie Schalkx-Scheutjens. Van harte gefeliciteerd! Stuur je ons een e-mail met je adresgegevens? Deze kun je sturen naar: info@travelgoodies.nl. Dan komt de kaasletter z.s.m. naar je toe.

Niet gewonnen? De kaasletters zijn te bestellen op: Kaasletter.nl


Hoi ik ben Anne (29) en ik ben reis- en lifestyleblogger voor Travelgoodies.nl. Op dit platform vind je dagelijks nieuwe blogs over reizen en wereldse interieurs. Ik deel hier mijn persoonlijke (reis)ervaringen en handige tips voor onderweg. It’s all about the experience! In de travelshop verkopen wij de leukste ‘travelgoodies’ voor mee op reis en wereldse interieur items. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Stuur me dan gerust een mailtje: anne@travelgoodies.nl of neem contact op via het contactformulier.

Gerelateerde berichten