Tegenwoordig hoef je écht niet meer helemaal naar Ibiza te reizen om een hippiemarkt te bezoeken! De ‘Ibiza style’ is de afgelopen jaren ook in Nederland razend populair geworden. We zijn met z’n allen gaan houden van de kleurrijke, uitgesproken items en het kan ons niet bont genoeg zijn. En het liefst natuurlijk geen ’13 in een dozijn’ dingetjes. Nee, het moet uniek zijn! Wil jij ook wel weer eens wat gaafs scoren? Één van mijn favoriete hippiemarkten komt er aan en goed nieuws: je hoeft er niet helemaal voor naar Ibiza te vliegen!

Aanstaande zaterdag 30 juni is het weer zover; de Hippiemarkt Summer of Love in Amersfoort. Deze markt is inmiddels een bekend fenomeen in ons kikkerlandje! Eén keer per jaar komen de leukste, maar dan ook echt alleen de allerleukste, kramen naar beachclub Zandfoort aan de Eem in Amersfoort. Je vindt er een gevarieerd aanbod van gave kleding (die je niet in standaard winkels vindt), bohemian accessoires en unieke items voor in huis. Vooral de dames onder ons worden hier over het algemeen héél vrolijk van maar ook aan de mannen en kinderen is gedacht: zij kunnen een kijkje nemen bij de oude bromfietsen (Puch/Tomos) en vervolgens een dansje wagen in de kinderdisco. Of gewoon lekker chillen met een biertje op het strand van Zandfoort aan de Eem. Het wordt mooi weer zaterdag dus slippertjes aan, zonnebrilletje op en let’s go!

Meer info: Hippiemarkt – Summer of Love

Wij zijn d’r ook bij
Natúúrlijk willen wij dit evenement niet missen dus Travelgoodies is ook de hele dag aanwezig zaterdag! We nemen de leukste ‘vakantie musthaves’ mee uit onze travelshop. Zonnebrilletjes, paspoorthoesjes, pareos uit Bali en nog veel meer… en natuurlijk wat goede aanbiedingen! Daarnaast kun je mij natuurlijk ook gewoon even aanschieten als je meer wilt weten over mijn reisblogs, reisadvies is gratis ;-).

Loop je gezellig bij me langs? Tot zaterdag!

Deel deze blog op: