We zien tegenwoordig alléén maar mooie plaatjes voorbij komen op Instagram en Facebook. Wauw wat is iedereen toch fotogeniek! 😉 Zijn alle vakantiefoto’s echt zo mooi? Of hebben we het te danken aan de uitvinding van de eeuw: de digitale camera. Delete, delete, delete, delete, oh deze is wel mooi, delete, delete en ga zo maar door. En bij twijfel een filtertje er over! Maar wat is er nou leuker dan stomme foto’s? Voor deze ene keer zet ik mijn trots opzij en show ik 7 van mijn ontelbare stomme vakantiefoto’s #nofilter

  1. Op sommige plekker is het al moeilijk om 1 m2 te vinden waar je even rustig kunt genieten van de toeristische trekpleister. Laat staan een foto maken zonder selfie-sticks op de achtergrond.

2.  Dat moment wanneer jij zo je best doet voor een mooie foto, maar de aap expres de andere kant op kijkt.

3. Zodra ik op reis ben, komt alle vermoeidheid er uit. Op het strand, in de bus, op de boot… voor je het weet hangt mijn mond alweer half open. Mijn vriend heeft er een hobby van gemaakt om dit op camera vast te leggen.. juist ja! Het lullige is dat ik het nooit terug kan doen.

4. Niet alle hotels in Indonesië bezitten exotische bamboe bedden en bohemian hangmatten. Nee in een bergdorpje op Java ziet de gemiddelde kamer er dus zo uit. Dit plaatje mag niet ontbreken in onze blog over reizen en interieur met een buitenlands tintje.

5. Is het een walrus? Nee it’s me! En waar is precies die schildpad die we zagen tijdens het snorkelen? Onderwaterfoto’s: je kunt het of je kunt het niet. Ik behoor tot de tweede groep.

6. Inmiddels weet toch iedereen dat tijgers van nature niet niet tam zijn? Ze horen dus gewoon in de natuur te lopen i.p.v. stoned in een hok zodat jij met ze op de foto kunt. PS: duckface ook gewoon niet meer doen!

7. Voor sommige mensen is mijn enige goede raad: laat-je-camera-thuis-tijdens-het-eten

Heb jij ook van die lekkere foute vakantiefoto’s die je fotoboek niet halen? We genieten graag mee. Delen kan in een reactie op Facebook of Instagram.