Volgend weekend is het alweer moederdag! Vroeger vond ik deze dag een feestje; ik knutselde originele cadeautjes op school en stond elk jaar weer trots met een ontbijt aan mijn moeders bed. Tegenwoordig heb ik er niet zoveel meer mee. Elk jaar komt weer ter sprake wat een commerciële onzin we het vinden. Ik heb een goede band met mijn moeder en ik heb die ‘feestdag’ niet nodig om haar te verwennen. En tóch kan ik het elk jaar niet laten om een kleinigheidje voor haar te kopen. En stiekem vindt ze dat toch eigenlijk wel erg leuk.

En juist omdat het een ‘kleinigheidje’ (nogal een breed begrip) moet zijn, vind ik het lastig om elk jaar weer met iets origineels aan te komen. Daarom hebben we dit jaar de leukste ‘moederdag’ cadeautjes uit onze webshop op een rijtje gezet! Inclusief een speciale moederdag-aanbieding (zie nummer 1). Omdat moeders ook van reizen houden…

Waar ga jij je moeder mee verwennen dit jaar?

Hoi ik ben Anne (28) en ik ben reis- en lifestyleblogger voor Travelgoodies.nl. Op dit platform vind je dagelijks nieuwe blogs over reizen en interieur met een buitenlands tintje. We delen hier onze persoonlijke ervaringen overal ter wereld. It’s all about the experience! In onze webshop verkopen wij de leukste ‘travelgoodies’ voor mee op reis en wereldse interieur items. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Stuur me dan gerust een mailtje: anne@travelgoodies.nl

Gerelateerde berichten