Over ons

Over Anne & Remco

Hi! Wij zijn Anne (30) en Remco (35); twee Dutchies die van reizen houden… van een weekendje Lissabon tot een avontuurlijk rondreis door Colombia. Na een periode als ‘digital nomads’ de wereld over te hebben gezworven (2019), hebben we inmiddels weer een vaste woning in Nederland. Vanaf hier maken we veel toffe reizen en dit combineren we met onze online werkzaamheden. Anne werkt als freelance tekstschrijver en Remco houdt zich bezig met het programmeren van de website en reisfotografie.

Over Travelgoodies

Op Travelgoodies.nl  delen we onze reisroutes, plekjes die je écht niet mag overslaan en handige reistips. Om het plannen van je reis iets makkelijker te maken, delen wij zoveel mogelijk persoonlijke ervaringen. Naast onze spiegelreflex-camera werken we ook met een 360 graden camera voor extra gave effecten. Check onze Instagram (stories) pagina voor dagelijkse updates from wherever in the world!

Door het reizen is ook onze fascinatie voor wereldse interieurs ontstaan. Wij hebben door de jaren heen een voorkeur gekregen voor sfeervolle boutique hotels, die we dan ook regelmatig bezoeken. De leukste plekjes (gesponsord en niet-gesponsord) delen we op Travelgoodies.nl. Onze reisblogs zijn interessant voor iedereen die van avontuurlijke reizen houdt, maar extra interessant voor travelcouples en beginnende digital nomads.

 

Let's stay in touch

Volg ons op Instagram voor dagelijkse updates, tips en inspiratie