Over ons

Travelgoodies is ontstaan op een klein eilandje midden in de oceaan.. wuivende palmbomen, smetteloos witte stranden, prachtige rotsformaties en last-but-not-least: bijna geen toeristen! Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar niets is minder waar.

Een aantal maanden geleden zat ik op het eiland Siquijor in de Filipijnen. En bovenstaande omschrijving is niet overdreven..  Een oase van rust en natuur.  Mijn vriend en ik hadden een scooter gehuurd en zijn heerlijk gaan touren over dit mooie stukje aarde. Totdat we bij een strandtent aan kwamen, prachtig gelegen op de rotsformaties. Adembenemend uitzicht, heerlijke fruit smoothies en fijne ligbedden (welke elders op het eiland ver te zoeken waren)… de perfecte ingrediënten voor een middagje niksen.

Toen ik naar het toilet liep, viel me pas op hoe charmant deze strandtent was ingericht. Dromenvangers, een prachtig gehaakte hangmat, bamboo meubels, bohemian accessoires… Ik kon niet stoppen met rondkijken! Het deed me een beetje denken aan Bali maar het voelde heel bijzonder op dat kleine eilandje.

En terwijl ik met mijn zonnebrilletje op mijn neus genoot van een prachtige zonsondergang dacht ik: die leuke boho parasol die hier naast mijn ligbedje staat, wil ik thuis ook!

Toen besefte ik hoe belangrijk het is om ook thuis een fijne sfeer te creëren die bij je past. Ik geniet intens van reizen, de verschillende culturen en bijzondere mensen die je tegenkomt en de oh-zo verschillende stijlen overal. En terwijl ik op dat heerlijke ligbed bij die strandtent lag te genieten, heb ik besloten dat ik dat hier in Nederland meer mee wilde doen.

De Ibiza stijl is de afgelopen jaren enorm populair geworden binnen Nederland en daar ben ook ik een groot fan van! Maar er is meer… En daar schrijf ik graag over!

In onze webshop vind je een selectie van de leukste travelgoodies. Handig voor op reis, maar er staan ook leuke mode musthaves en interieur items tussen! Wanneer wij iets gaafs tegen komen (in binnen- en buitenland), doen we ons best om dit in ons assortiment te krijgen.

Ik wens je heel veel plezier en hoop dat je net zo geniet van al het moois dat de wereld te bieden heeft.

X Anne