Over Travelgoodies

Travelgoodies is ontstaan op een klein eilandje midden in de oceaan.. wuivende palmbomen, smetteloos witte stranden, prachtige rotsformaties en last-but-not-least: bijna geen toeristen! Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar niets is minder waar. Ik heb het over het eiland Siquijor in de Filipijnen. En bovenstaande omschrijving is niet overdreven! Mijn vriend en ik hadden een scooter gehuurd en zijn daarmee gaan toeren over dit mooie stukje aarde. Totdat we bij een strandtent aan kwamen, prachtig gelegen op de rotsformaties. Adembenemend uitzicht, frisse smoothies en fijne bamboe-ligbedden…de perfecte ingrediënten voor een middagje niksen. Toen ik naar het toilet liep, viel me pas op hoe charmant deze strandtent was ingericht. Gave dromenvangers, een macramé hangmat, bamboe meubels en bohemian accessoires.

En terwijl ik vervolgens met mijn zonnebrilletje op mijn neus genoot van een prachtige zonsondergang dacht ik: die leuke boho parasol die hier naast mijn ligbed staat, wil ik thuis ook! Ik geniet intens van reizen, de verschillende culturen en bijzondere mensen die je tegenkomt. En tijdens het reizen is ook mijn fascinatie voor interieur ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de natuurlijke materialen waarmee ze op Bali zo’n gave sfeer neerzetten. In Nederland is de ‘Ibiza style’ is de afgelopen jaren enorm populair geworden en daar ben ik ook een groot fan van! Maar er is meer… en hoe tof is het om die ‘wereldse stijlen’ in je interieur te verwerken?

Zo gezegd, ze gedaan
Terwijl ik op dat heerlijke ligbed van de zonsondergang lag te genieten, heb ik besloten dat ik daar in Nederland meer mee wilde doen en zo is Travelgoodies ontstaan. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en is Travelgoodies uitgegroeid tot een goedbezocht online inspiratieplatform. We posten een aantal blogs per week met onze persoonlijke ervaringen, tips en trends. Ook op onze Facebook en Instagram pagina posten we dagelijks reis- en interieur inspiratie. Daarbij werken we samen met de tofste bedrijven in binnen- en buitenland (meer info).

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even gezellig kletsen? Stuur gerust een mailtje naar info@travelgoodies.nl

Over Anne
Travelgoodies is opgericht door Anne van Huis (28). Voor haar studie toerisme vertrok zij op haar 18e voor een half jaar naar Malgrat de Mar, Spanje. Dat beviel haar zo goed dat ze op haar 21e besloot haar kantoorbaan in Nederland op te zeggen en voor onbepaalde tijd te gaan reizen. Dat leverde o.a. een toffe working-holiday in Australië op. Ook heeft ze meerdere keren voor langere tijd met haar backpack door Zuid-Oost Azie gereisd. De meest indrukwekkende reis die ze heeft gemaakt was door het authentieke Myanmar. ”Travel is more then the seeing of sights, it’s a permanent change in the ideas of living”.
Inmiddels woont Anne weer samen met haar vriend in Nederland maar ze reist nog regelmatig de hele wereld over. Dit kan ze goed combineren met haar baan als freelance concent creator en natuurlijk haar eigen bedrijf Travelgoodies. Hier kan ze al haar creativiteit in kwijt d.m.v. schrijven, fotografie en vormgeving.

Travelshop
In de Travelshop vind je een selectie van de leukste ‘travelgoodies’. Denk hierbij aan musthaves voor op reis maar ook wereldse mode- en interieur items voor thuis. Wanneer wij iets gaafs tegen komen (in binnen- en buitenland), doen we ons best om dit in ons assortiment te krijgen.

Algemeen
KvK: 61665193 | BTW: NL075334641B01