Het wordt steeds populairder: de wereldse woonstijl. We reizen met z’n allen steeds vaker en verder de wereld over en dit zien we ook in onze huizen terug. De relaxte vibe waar we tijdens onze vakantie zo van genieten, willen we thuis ook zo lang mogelijk vasthouden. Maar hoe pakken we dat aan? Nou gewoon, door een palmboom in huis te ‘zetten’!

Afgelopen zomer heb je misschien al gezien hoe ik mijn mini-tuintje aankleedde met een palmboom. Ja, een echte! Maar ook in huis ben ik gek op groen. Hoe meer planten, hoe beter. Toch heb ik (nog) geen echte palmboom kunnen vinden die in mijn woonkamer kan overleven. Maar daar heb ik een hele leuke oplossing voor gevonden!

Groene muur
Je hebt misschien al op mijn Instagram gezien dat ik mijn woonkamer-muur groen heb geverfd. Geen zachte, veilige groentint maar warm donkergroen. Ik ben superblij met het eindresultaat! Maar niets gebeurd zonder reden natuurlijk… Die groene muur moest er komen omdat mijn nieuwste aanwinst (lees verder) heel mooi tot z’n recht komt op deze kleur.

Urban Cotton palmboom
De wandkleden van Urban Cotton worden steeds bekender. En dat is niet zo gek want zo’n enorm doek is een echte blikvanger in je woonkamer. Toen ik tijdens mijn zoektocht naar een palmboom voor binnen, het wandkleed Urban Jungle voorbij zag komen, was mijn keuze snel gemaakt. Het doek hangt inmiddels midden in mijn woonkamer en hij doet z’n werk goed. Naast dat ik het een gaaf ding vind om te zien, word ik heel blij van de palm-print. Het doet me elke dag weer denken aan de wuivende palmbomen op het strand van Mexico en daar word ik vrolijk van. Welcome to my own coconut paradise!

Urban Cotton atelier shop
Naast de Urban Cotton wandkleden kun je tegenwoordig ook unieke kunstwerken bestellen in de Urban Cotton Atelier shop. Daar worden ‘limited editions’ van creatievelingen aangeboden.

Ben jij ook gek op de urban jungle stijl?

*dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met het Amsterdamse merk Urban Cotton

Gerelateerde berichten

Deel deze blog op: