We waren nog maar net onderweg toen we al bijna omvergeblazen werden door een enorme windvlaag. Wat een bizarre weersomstandigheden daar op het Almeerderstrand! Ondanks code rood konden we in de loods van theatergezelschap Vis à vis toch genieten van de ultieme Antarctica experience.

Na ontvangst werden we door de expeditieleiders naar het pinguïn onderzoekscentrum begeleid. Daar kregen we uitgebreide instructies van de expeditieleiders en Svetlana leerde ons één van de belangrijkste veiligheidsinstructies: het SOS teken.

Diner
Eenmaal aan boord werden we ontvangen met een mooie amuse. Daarna werd het voorgerecht opgediend: ‘be kervel’ soep. En tijdens een expeditie eten we soep natuurlijk niet uit een soepkom maar gewoon uit blik. It’s all about the experience! Mijn hoofdgerecht bestond uit een vegetarisch geitenkaastaartje maar er is ook aan de vis- en vleeseters gedacht. Je kunt vooraf je voorkeur doorgeven. Als nagerecht kregen we een toepasselijke ijsrots in een potje.

Dikke knipoog naar de reisbranche
Het was een bijzondere ervaring! De crew bestaat uit een aantal fantastische personages waardoor het ijs direct gebroken is. De locatie is intiem en er is veel interactie. Hier vind je geen groot podium met lange rijen stoelen maar de acteurs lopen de hele zaal door en dienen het diner persoonlijk op. Tussen het eten door is er ruimte voor originele Antarctica selfies en we werden verrast door bijzondere effecten zoals de ‘flying piano’. Naast veel humor en sarcasme zit er ook een serieuze boodschap in dit stuk; “eco toerisme is moord” en “eigen vis eerst”.

Winactie Antarctica
Wij mogen twee van onze volgers verrassen met zo’n origineel avondje uit (winactie). De winnaar van de twee tickets voor Antarctica is geworden: Jildau Rentenaar Wedzinga uit Vleuten. Van harte gefeliciteerd! Stuur je even een e-mail naar: info@travelgoodies.nl? Dan komen de kaartjes z.s.m. naar je toe. Niet gewonnen? Er zijn nog enkele stoelen beschikbaar: tickets Antarctica

Uniek theater spektakel
Antarctica is de eerste winterproductie van Theatergezelschap Vis á vis. Ze draaien dit seizoen 21 diner-voorstellingen. Vis à Vis heeft sinds 2007 haar eigen unieke theaterlocatie nabij het Almeerderstrand. Na het grote succes van afgelopen zomer is theaterproductie Mare verlengd. Vanaf mei 2018 is deze show weer te bezoeken: Mare

Word jij ook zo blij van unieke theatervoorstellingen? Ik heb enorm genoten!
Theatergezelschap Vis à Vis: bedankt voor de uitnodiging voor Antarctica en ik kom zeker nog eens terug.