Mexico is momenteel populairder dan ooit. En na het zien van deze foto’s begrijp je vast waarom! In maart heb ik drie weken rondgereisd in de regio Yucatan en sindsdien is dit één van mijn favoriete vakantiebestemmingen. Witte stranden, indrukwekkende Maya-tempels en gezellige Mexicaanse steden… ohja, en natuurlijk elke dag taco’s! 😉 In deze blog heb ik mijn favoriete reisfoto’s voor je op een rijtje gezet. No text needed!

Hi ik ben Anne (29) en ik ben reis- en lifestyleblogger voor Travelgoodies.nl. Op dit platform vind je dagelijks nieuwe blogs over reizen en interieur met een buitenlands tintje. We vertellen jullie alles over onze persoonlijke (reis)ervaringen overal ter wereld. It’s all about the experience! In onze webshop verkopen wij de leukste ‘travelgoodies’ voor mee op reis en wereldse interieur items. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Stuur me dan gerust een mailtje: anne@travelgoodies.nl

Gerelateerde berichten