Eén van de eerste dingen die je doet als je geland bent, is natuurlijk op zoek gaan naar Wifi! En hoe fijn is het om de tijd te doden met een goede internetverbinding, wanneer je vertraging hebt? Of dat je meteen je taxi kan boeken? We brengen al met al heel wat uurtjes op vliegvelden door. Vanaf nu geen stress meer want we hebben een overzicht gevonden met de Wifi-wachtwoorden van vliegvelden over de hele wereld. Check snel of jouw eerstvolgende vakantiebestemming er tussen staat.

Lijst met Wifi wachtwoorden van de meeste vliegvelden ter wereld

App
Je hebt natuurlijk weinig aan dit online overzicht als je op dat moment geen Wifi hebt… Daarom is er ook een app ontwikkeld waarmee je offline de wachtwoorden kunt opzoeken! Deze app heet Wifox en kost iets meer dan €1. De lijst met wachtwoorden wordt continue bijgewerkt en deze app geeft zelfs tips waar de Wifi het sterkst is. Wachtwoorden voor diverse lounges op de vliegvelden kan je hier ook vinden. Ideaal wanneer je veel reist!

Heb je vragen of opmerkingen over deze blog? Laat het ons weten! Zodoende help je ons en alle andere reizigers en zijn wij je zeer dankbaar.... Stuur een berichtje op social media of vul ons contactformulier in.

Gerelateerde berichten

Deel deze blog op: