Eén van de eerste dingen die je doet als je geland bent, is natuurlijk op zoek gaan naar Wifi! En hoe fijn is het om de tijd te doden met een goede internetverbinding, wanneer je vertraging hebt? We brengen al met al heel wat uurtjes op vliegvelden door. Vanaf nu geen stress meer want we hebben een overzicht gevonden met de Wifi-wachtwoorden van vliegvelden over de hele wereld. Check snel of jouw eerstvolgende vakantiebestemming er tussen staat.

Lijst met Wifi wachtwoorden

App
Je hebt natuurlijk weinig aan dit online overzicht als je op dat moment geen Wifi hebt… Daarom is er ook een app ontwikkeld waarmee je offline de wachtwoorden kunt opzoeken! Deze app heet Wifox en kost iets meer dan €2. De lijst met wachtwoorden wordt continue bijgewerkt en deze app geeft zelfs tips waar de Wifi het sterkst is. Ideaal wanneer je veel reist!

Kende jij deze app al?


Hoi ik ben Anne (29) en ik ben reis- en lifestyleblogger voor Travelgoodies.nl. Op dit platform vind je dagelijks nieuwe blogs over reizen en wereldse interieurs. Ik deel hier mijn persoonlijke (reis)ervaringen en handige tips voor onderweg. It’s all about the experience! In de travelshop verkopen wij de leukste ‘travelgoodies’ voor mee op reis en wereldse interieur items. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Stuur me dan gerust een mailtje: anne@travelgoodies.nl of neem contact op via het contactformulier.

Gerelateerde berichten