Zit een vakantie naar Bali er voorlopig niet in vanwege de corona crisis?  Dan halen we het vakantiegevoel gewoon naar huis! Maak je tuin gezellig met wat goede basics en een vleugje boho. Van een trendy lichtsnoer tot een palmboom in je tuin, 5 tips:

1. Natuurlijk bamboe
In een boho interieur spelen natuurlijke materialen een belangrijke rol. Kies daarom voor een leuke rotan stoel of bamboe loungebed in je tuin. Combineer wat plantenhangers van touw met natuurstenen potten en je natuurlijke basis staat.

2. Mediterrane planten
Planten… zowel binnen als buiten kunnen we niet meer zonder! In jouw gezellige boho tuin mogen wat groene blikvangers niet ontbreken. Ga deze zomer voor Mediterrane planten; een palmboom of olijfboom in je tuin, geven je weer even het gevoel aan die Spaanse costa of Italiaanse boomgaard te zitten.

Deze Chinese waaierpalm duostam en dadelpalm Phoenix Canariensis zijn bij ons bezorgd door Bomenbezorgd.nl

3. Boho accessoires
Stijl je tuin af met wat leuke boho accessoires; macramé hangers, solar lampionnen en kaarsen… heel veel kaarsen. En dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Zet gewoon wat waxinelichtjes in glazen potjes of papieren lampionnen. Hebben de kinderen gelijk iets leuks te doen deze zomer; lampionnen versieren!

4. Sfeervolle verlichting is the key
Verlichting is niet alleen functioneel. Nee, het is ook de basis van een gezellige tuin. Hang een gezellig lichtsnoer de hele tuin door en zet hier en zet wat grote planten/bomen in de spotlights d.m.v. wat extra spotjes. De lichtsnoeren zijn verkrijgbaar vanaf 10 meter maar als je een grotere tuin hebt, kun je ze eenvoudig aan elkaar koppelen. Wij hebben bijvoorbeeld drie snoeren besteld (totaal 30 meter).

Dit lichtsnoer hebben wij online besteld bij Ledlampshopxl.nl

5. Chillen in die hangmat
Haal het ultieme vakantiegevoel naar je tuin, door een hangmat op te hangen. Heb je geen stevige bomen of muren waar je hem aan kunt vestigen? Dan kun je ook een hangmat met standaard bestellen. Wie verzorgt de cocktails?

Gerelateerde berichten

Deel deze blog op: