Help needed! Wat vind jij belangrijk tijdens je vakantie? Ga jij graag op avontuur buiten de gebaande paden of geniet jij juist van grote zwembaden met glijbanen voor de kinderen? Kleinschalig of juist massaal? Er is ontzettend veel aanbod tegenwoordig maar wat vinden wij Dutchies nou écht belangrijk bij het uitzoeken van onze vakantie? Laat het weten en maak 3x kans op een gratis verblijf bij een Yelloh! Village park naar keuze.

Wat is Yelloh! Village
De 4* en 5* camping-dorpen van Yelloh! Village vind je in Frankrijk, Spanje en Portugal. Vanwege het enorme comfort worden ze ook wel ‘openlucht hotels’ genoemd. Je kunt er met je eigen tent/caravan heen maar ze verhuren op veel campings ook yurts, woonwagens, hutjes en/of middeleeuwse tenten. Hoe gaaf is dat? De luxe campings liggen vaak midden in de natuur en zijn van alle gemakken voorzien; van gigantische aqua-parken tot rustgevende wellness-centra en gezellige avondanimatie. Alles is geregeld!

Doe mee en win
Yelloh! Village wil de Nederlandse vakantieganger beter leren kennen en daarom vragen we jullie hulp! Neem een paar minuutjes de tijd om de vragenlijst in te vullen en maak kans op een gratis vakantie*. De winnaar wordt donderdag 31 mei bekend gemaakt.

-> Klik hier om mee te doen <-

*Twee overnachtingen voor twee tot vier personen op een Yelloh! Village park naar keuze. Dat kun je winnen als je de vragenlijst invult (duurt ca. 4 minuten). Deze toffe prijs wordt maar liefst drie keer verloot onder de deelnemers. Je hoeft (aan het eind) alleen maar even je e-mailadres achter te laten en dan speel je automatisch mee. De win-actie loopt tot donderdag 31 mei.

Fingers crossed!

*deze actie is tot stand gekomen in samenwerking met Yelloh! Village


Hoi ik ben Anne (29) en ik ben reis- en lifestyleblogger voor Travelgoodies.nl. Op dit platform vind je dagelijks nieuwe blogs over reizen en wereldse interieurs. Ik deel hier mijn persoonlijke (reis)ervaringen en handige tips voor onderweg. It’s all about the experience! In de travelshop verkopen wij de leukste ‘travelgoodies’ voor mee op reis en wereldse interieur items. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Stuur me dan gerust een mailtje: anne@travelgoodies.nl of neem contact op via het contactformulier.

Gerelateerde berichten